+32 494 858 883
Info@rafvandoorn.be

Domotica

Domotica-alarmsysteem-CameWij zijn gespecialiseerd in verschillende domoticasystemen zoals My Home van Bticino en Homecontrol van Niko.

Samen met U werken we het plan uit en komen we zo tot een aangenaam werkende installatie.

Je bedient centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, muziek… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler.

Doordat de installatie modulair is en de functies van verschillende toestellen op ieder moment kunnen worden toegevoegd, bent u vrij om te kiezen welke toepassingen
u meteen wilt en welke u in de toekomst wilt toevoegen. Dat kan zonder grote structurele wijzigingen en met een optimaal kostenbeheer.

Overzicht van de verschillende mogelijkheden van een nieuwe generatie elektrische installatie:

  • aansturen van individuele lichtpunten of van groepen lichtpunten.
  • “alles uit” knop aan de buitendeuren zodat er geen onnodige lichten blijven branden en dat eventueel de verwarming en ventilatie lager gezet worden zodat er aanzienlijk minder energie verbuikt wordt.
  • het gezamelijk of in verschillende delen aansturen van rolluiken, zonwering of gordijnen al dan niet op vooraf vastgestelde tijdstippen.
  • afwezigheidssimulatie zodat het lijkt alsof er iemand er thuis is na het drukken op de “alles uit” knop zodat inbrekers afgeschrikt worden.
  • het raadplegen van uw energieverbruik/opbrengsten(zonnepanelen) zodat u bewust wordt van uw energieverbruik wat zal leiden tot een lagere energiefactuur.
  • integratie van thermostaat in zelfde design als uw schakelaars om tot een mooi geheel te komen.
  • verschillende sferen creëren zoals bv “TV kijken” of “ontbijt” waarbij een aantal gekozen lichtpunten aan of uitgeschakeld worden en gedimd desgewenst.
  • U kan zelf bepaalde sferen creëren met de gebruikerssoftware.

 

Vraag uw offerte Contacteer ons

 

KNX_PARTNER_RGB